Logo Panta Rhei Blokhutverhuur
home verhuurinfo verhuurkalender fotos Tarieven Omgeving Nuenen contact
 

Tarieven blokhut huren

Hieronder staan de vastgestelde prijzen voor de huur van onze blokhut. Als er nog vragen zijn, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de blokhut-verhuurder.

De huurprijs wordt opgebouwd uit een vast bedrag per nacht met daar bovenop een prijs per persoon. De prijs per nacht is inclusief gas, water en licht. Het door u geproduceerde afval dien u zelf af te voeren. (We willen u erop wijzen dat er de mogelijkheid is om een aantal afvalproducten gratis 24 uur per dag naar de Milieustraat van Nuenen te brengen. U heeft hiervoor geen milieu pas nodig. Kijk voor meer informatie op de afvalkalender van Nuenen) https://afvalkalender.nuenen.nl/Afvalkalender/afvalstroom
   

Tarieven incidentele huur blokhut

  • Tarieven: overnachten voor scoutinggroepen en daaraan gerelateerd; € 7,50 per persoon per nacht met een min. van € 225,00 per nacht. Borg: € 250,00 na max. 3 weken weer terug in bezit mits aan de voorwaarden voldaan. 
  • Huur door de week per dagdeel: € 125,00 ook met borg. Een dagdeel is een morgen, middag, of avond van (19.00/23.00 uur). 
  • Huur zaterdag: € 300,00 aanvang vanaf 18.00 uur tot max volgende dag 12.00 uur. 
  • Huur zondag: € 250,00 aanvang vanaf 12.00 uur en tot max einde van de dag). 
  • Schoonmaken dient binnen de huur periode anders komen er kosten bij. Met uitzondering van de zomer schoolvakanties is de blokhut niet te huur op de vrijdagavond t/m zaterdagmiddag 18.00 uur. Onze blokhut wordt niet meer verhuurd voor feestjes.

Wanneer je ons prachtige gebouw wilt huren, kun je de beschikbaarheid in de verhuurkalender bekijken. Als het gebouw in de gewenste periode nog beschikbaar is, dan kunt je de reservering doorgeven via blokhutverhuurder@gmail.com Vervolgens ontvang je van ons zo spoedig mogelijk het huurcontract. 

 

Tarieven structurele huur blokhut

Scouting Panta Rhei biedt verenigingen, groepen of organisaties ook de mogelijkheid om één of meerdere lokalen structureel te huren voor bijvoorbeeld bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen of workshops. Neem contact op met de blokhutverhuurder voor de mogelijkheden en kosten.